The SEO process contains several elements of Search Engine Optimization

The SEO process contains several elements of Search Engine Optimization

SEO is an abbreviation for Search Engine Optimization (see SEO definition) and started as a disciplin based on the research that Larry Page foretog ud fra de eksisterende søgemaskiner, inden han stiftede Google i 1998. Han opfandt en metode (algoritme) til at regulere den måde, søgemaskiner opfattede kvaliteten af hjemmesider på. Herfra er det gået hurtigt lige siden. I dag sidder Google på 90% af søgninger i Danmark. SEO optimering handler derfor om, at levere det bedst mulige optimerede budskab til søgemaskinerne og frem for alt Google, fordi de derigennem kan præsentere det mest relevante budskab til en brugersøgning.

SEO – er en proces

For at få det bedst mulige ud af den planlagte indsats er det en fordel at kende elementerne i processen. Og lad det hermed være sagt: SEO er en dynamisk proces, fremfor en statisk engangsopgave. (Læs mere om Wikipedia definition af Søgemaskineoptimering),

Alt for mange tror, inden de bliver kunder hos os, tror at SEO optimering kan overstås med en enkelt indsats. Og det er desværre det samme som at tro, at en bil kan køre uden brændstof eller besøg af en mekaniker.

Hvad er elementerne i excellent SEO ?

Formålet er at markedsføre dine produktbudskaber overfor en relevant og interesseret målgruppe af potentielle købere. Derfor anbefaler vi at processen består af følgende hovedelementer:

  • Grundig teknisk check af hjemmesiden som den er/ evt. ny hjemmeside
  • SEO Analyse af hjemmesidens nuværende placering på relevante søgeord
  • Analyse af hjemmesidens nuværende trafik og links
  • Fokus på relevante nye søgeord i samråd med dig/ din virksomhed
  • SEO Forslag til nye tekster i samråd med dig/ din virksomhed
  • En kort og langsigtet strategi for SEO optimering fremefter

Hvorfor udføre SEO?

Med SEO tager du magten over, hvilke budskaber der findes om dig/virksomheden på søgemaskinerne. Hvis du lader tekster i vigtige felter i dit CMS system stå tomme, udfylder Google selv med den tekst der bliver fundet relevant.

Dernæst får du placeret dine relevante budskaber foran købedygtige og interesserede mennesker – dette bliver jo en win – win situation for begge parter.

Har du brug for hurtig SEO hjælp? Kontakt os

Da din(e) konkurrent(er) bruger alle sine vågne timer på at udtænke scenarier over hvordan de slår dig på målstregen – og hvis du tror at du sagtens kan vente med at bruge penge på SEO, er du allerede slået af din konkurrent, bare fordi du tænker sådan !

Kom igang før dine konkurrenter

Brug kontaktformularen med det samme – og få excellent SEO udført hos Seofix, der skaber omsætningsvækst og flere kunder – så du rykker foran din(e) konkurrent(er) !

Læs evt. mere om emner som: SEM, SEO analyse eller SEO optimering